Hvem Er Jeg?

 

 

Hvem er jeg?

Siden min barndom og ungdom har jeg redet og haft med heste at gøre; jeg tilbragte bl.a. megen tid i min morfar, Stig Guldbergs, internationale lejre for handicappede børn, hvor ridning og omgang med heste var et vigtigt terapeutisk element i arbejdet.


Jeg blev uddannet pædagog i 1997 og har siden 1998 arbejdet med specialpædagogik og med ledelse. I 2013 færdiggjorde jeg uddannelsen til biologisk traume- og kropsterapeut på Skolen for Psykosomatik. Jeg har specialiseret mig i en kombination af psykosomatisk terapi med rideterapi, men behandler også klienter uden brug af hesten, hvis det skønnes mest hensigtsmæssigt.


Siden 2005 har jeg arbejdet med rideterapi og i forbindelse hermed gennemgået en række kurser og seminarer, bl.a. hos rideterapeut-instruktøren og socialpædagogen Marie Louise Demant og klinisk psykolog og cand. psyk. Gerd Weber, hvor jeg også har gennemført  uddannelsen som rideterapeut.


Jeg har i mit arbejde erfaring med bl.a. tidligt skadede børn og unge, men også børn og unge med reaktive tilknytningsforstyrrelser, med angst/traume og med ADHD. Terapien er imidlertid også til glæde for børn og unge med eksempelvis eksamensskræk og lavt selvværd. Ligeledes arbejder jeg med voksne med mere generelle udfordringer, som de savner redskaber til at  løse eller til at leve med - såsom følger af stress, skilsmisse, el.lign. Også grupper af voksne - fra f.eks. sociale institutioner, foreninger m.v. - kan have nytte af rideterapi som et skridt til forbedring af samarbejde og intern kommunikation.


Jeg modtager løbende supervision og uddannelse.