Hvem er jeg?

Hvem er jeg

 

 

Siden min barndom og ungdom har jeg redet og haft med heste

at gøre; jeg tilbragte bl.a. megen tid i min morfar, Stig Guldbergs,

internationale lejre for handicappede børn, hvor ridning og

omgang med heste var et vigtigt terapeutisk element i arbejdet.

 

Jeg blev uddannet pædagog i 1997 og færdiggjorde i 2013 uddannelsen til biologisk traume- og kropsterapeut på Skolen for Psykosomatik. Jeg har specialiseret mig i en kombination af psykosomatisk terapi med rideterapi, men behandler også klienter uden brug af hesten, hvis det skønnes mest hensigtsmæssigt. Du kan læse lidt om biologisk traume- og kropsterapi ved at klikke på linket her, Det hele menneske.

Siden 2005 har jeg arbejdet med rideterapi og i forbindelse hermed gennemgået en række kurser og seminarer, bl.a. hos rideterapeut-instruktøren og socialpædagogen Marie Louise Demant og klinisk psykolog og cand. psyk. Gerd Weber, hvor jeg også har gennemført uddannelsen som rideterapeut.

 

Jeg har i mit arbejde erfaring med bl.a. tidligt skadede børn og unge, men også børn og unge med reaktive tilknytningsforstyrrelser, med angst/traume og med ADHD. Terapien er imidlertid også til glæde for børn og unge med eksempelvis eksamensskræk og lavt selvværd. Ligeledes arbejder jeg med voksne med mere generelle udfordringer, som de savner redskaber til at løse eller til at leve med - såsom følger af stress, skilsmisse, el.lign. Også grupper af voksne - fra f.eks. sociale institutioner, foreninger m.v. - kan have nytte af rideterapi som et skridt til forbedring af samarbejde og intern kommunikation.